Farkëtari Berisha ushtron zejen e trashëguar prej vitesh (Video)

Shpërndaje

Kjo storje flet për një zeje mjaft të vjetër, por që tashmë është bërë e rrallë, raporton emisioni “Sot” në KTV.

E njohur si lagjja e Farkëtarëve, është pjesa e Prishtinës në të cilën farkëtari Gani Berisha, vazhdon ta ushtrojë këtë zanat të trashëguar qysh në moshë të hershme.

Detajet rreth storjes dhe mënyrës së punës, i mësoni nga ky material.

Loading...