Fatime Bajrami jeton e vetme dhe pa kushte në Mitrovicë (Video)

Shpërndaje

Fatime Bajrami nga Shipoli i Mitrovicës, që nga koha e luftës kur humbi familjen e saj, jeton e vetme në shtëpi pa kushte elementare për jetesë.

Edhe pse merr pension invalidorë, asaj nuk i mjafton as për barna e shpenzime të përditshme, prandaj edhe kërkon ndihmë nga vullnetmirët.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Haris Ademi.

Loading...