Foto që publikohet për herë të parë, Ali Ahmeti, Harun Aliu, Hazbi Lika…

Shpërndaje

Foto që publikohet për herë të parë

Ali Ahmeti, Harun Aliu, Hazbi Lika, Isa Lika dhe ish-bashkëluftëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në vitet 98/99

Loading...