Gruevski dyshohej se do ikte në Greqi, jo në Hungari, ja informatat sekrete?!

Shpërndaje

Ministria e Punëve të Brendahme (MPB) nuk ka pasur ndonjë informacion, apo indikacion të fuqishme se kryeministri Nikolla Gruevski është duke u përgatitur të ikë, thonë burime nga kjo ministri. Sipas tyre, indikacioni i vetëm për ikje të mundshme të Gruevskit ka qenë se ish kryeministri mund të kërkojë strehim në Greqi.

“Kemi pasur disa indikacione që Gruevski përmes Dojranit, me ndihmën e disa njerëzve të tij, do të ikë në Greqi. Kishte fjalë se gjoja ka marë me qera tre banesa në Selanik, ku në njërën do të qëndronte, e dy të tjerat do t’i shërbenin për të humbur gjurmë. MPB i ka përcjellë kët informacione dhe ka ndërmarrë masa për parandalim eventual. Mirëpo nuk kemi pasur ndonjë informacion se po përgatitet të ikë në Hungari”, kanë deklaruar burime të larta në MPB për Gazetën Lajm.

Sipas tyre, për momentin Gruevski gjendet në një hotel në Budapest, pro gjasat për ekstradimin e tij nuk janë shterur.

Loading...