Hoxha Sadri Zekaj do të ndërtoja shkollë e jo Xhami! Befasohet prifti Viktor Sopi (Video)

Shpërndaje

Hoxha Sadri Zekaj dhe Viktor Sopi ishin mysafirë në “Kojshia Show” dhe vërtetë treguan harmoni fetare e vëllezërore ndërmjet vete.

Hoxha befasoi të gjithë duke thënë që nëse do më ipeshin disa para do të ndërtoja shkollë dhe jo Xhami.

Befasohet edhe prifti Viktor Sopi me këtë veprim të hoxhës!

Loading...