Ja çka thoshte Lubisha Georgievski për shqiptarët në vitet e ’90-ta! (Video)

Shpërndaje

Geogrievki ne fillim te viteve ’90-ta u bë i njohur me deklaratat e tij anti-shqipatare, te cilet i kishte kercenuar nga Tetova, duke i premtuar elektoratit maqedonas se do t’ua presë kthetrat shqiptareve, premtim te cilin nuk arriti ta çoj në vend asnjehere as ai dhe as te tjeret qe mendonin dhe ende mendojne ngjashem, shkruan Gazeta Lajm.

Gjeorgjievski ishte i lindur në Manastir më vitin 1937, mirëpo ai gjatë kohë ka qenë edhe pjesë e politikës dhe kandidat për president shteti i VMRO-DPMNE-së në vitin 1994, ambasador në Bullgari dhe kryetar i parlamentit të Maqedonisë nga viti 2006-2008.

Loading...