Kosovë, hap qendrën tregrare pa alkool, dhe me lutje për bereqet te Zoti (Video)

Shpërndaje

Fillon tradit e re në Kosovë, hap qendren tregrare pa alkool, dhe me Lutje për bereqet te Zoti

Elhamdulilah që po përmisohet vendi, po ndryshohet mentaliteti dhe po forcohet besimi islam ne trojet tona.

Shikoni videon e plotë nga hapja e qendrës së re tregtare në Kosovë.

Loading...