Kosovë, Kuvendi diskuton sot draft-marrëveshjen me Serbinë

Shpërndaje

Kuvendi i Kosovës zhvillon sot seancë të jashtëzakonshme për të diskutuar draft-marrëveshjen e përgatitur nga qeveria për dialogun me Serbinë.

Në rendin e ditës është vetëm një pikë: Diskutim mbi dokumentin e përgatitur nga Qeveria e Republikës së Kosovës, si “Draft marrëveshja gjithëpërfshirëse midis Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë”.

Loading...