Lajm i madh nga Halil Kastrati dhe Bekim Jashari, ndërtojnë 25 shtëpi (Foto)

Shpërndaje

Lajm i madh 😊

Sot ne Skenderaj

U nenshkrua memorandum bashkupinimi me kryetarin e komunes Bekim Jashari per ndertimin e 25 shtepive per familjet nevojtare ne vitin 2019 ku per secilen familje komuna do te ndihmon me shumen prej 5000 eurove ndersa pjesen tjeter shoqata jone permes donatoreve te saj

U dhuruan 2 pale çelesa ku dy familje nevojtare u bene me shtepi te reja, nje familje ne fshatin Llaush dhe nje familje ne fshatin Kozhic

Poashtu sot u ble nje banese e re per nje familje nevojtare ne Skenderaj ku do te dhurohet se shpejti

Falenderojm kryetarin Bekim Jashari per nenshkrimin e ketij memorandum bashkpunimi dhe gadishmerin e perhershme te tij qe te ju dale ne ndihme familjeve me nevoje

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

Loading...