Lëvizja Antibixhoz sot do të protestojë për t’i larguar kazinot nga Tetova

Shpërndaje

Lëvizja Antibixhoz për sot protestë në sheshin “Iliria” në Tetovë dhe i fton të gjithë qytetarët të dalin sa më masivisht në protestë për të përkrahur idenë që kazinot të largohen 3 km larg vendbanimeve.

“Ftojmë të gjithë masovikisht edhe atë, duke filluar nga liderët e të gjitha subjekteve politike shqiptare, sektori civil, individë, popullin, të na bashkangjiten kundër këtij kanceri, kërkojmë nga bizneset mundësisht të mbyllin lokalet e ti themi STOP kazinove dhe bastoreve, me qëllim që të çojmë porosi kështu dhe duke mbrojtur fëmijët dhe shoqërinë tonë nga e keqja që na kanoset të gjithëve ne”, tha Xhemal Abdiu nga Lëvizja Anti-Bixhoz, në thirrjen e tyre para disa ditësh.

Loading...