Lokja nga Shkupi: Më mirë n’mal se në Dizhon, dy javë jemi pa rrymë! (Video)

Shpërndaje

Banorët e lagjes Dizhon të Shkupit akohen se prej dy javësh kanë mbetur pa rrymë. Gjatë një ankete që zhvilloi ekipi i portalit Lajm.tv në këtë vendbanim, banorët janë ankuar për kushtet katastrofike dhe neglizhencën e autoriteteve.

Loading...