Mehmedi: Ligji për amnisti do të gjykohet edhe nga faktori ndërkombëtar

Shpërndaje

Me 95 vota për, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur Kuvendi para dy ditëve u miratua Ligjin për amnistinë e 27 prillit. Sipas pushtetit Ligji nuk do t’i përfshij dhunuesit dhe organizatorët e dhunës me 27 prill në Kuvend. Kurse nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët Remzi Mehmedi në edicionin e sotëm të emisionit “Rruga Drejt” kritikoi partitë në pushtet se po bëjnë pazare politike me drejtësinë dhe se shpreson që faktori ndërkombëtarë së shpejti do të gjykoj për miratimin e një ligji të këtillë.

Loading...