Merimanga nuk e ngriti veturën e Menduh Thaçit, pasi e kuptoi se është e tij (Video)

Shpërndaje

Shërbimi i merimangës nuk e ka ngritur veturën e liderit të Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), Menduh Thaçi, pasi u bë e ditur se vetura është e një partneri të lartë qeveritar, transmeton Portalb.mk.

Vetura ishte e vendosur në korsinë  e parë para Gjykatës Penale, ndërsa Thaçi me siguri ka menduar se seanca gjyqësore për “Titanik 2” do të mbarojë shumë shpejt.

Megjithatë, gjykimi vazhdoi me shumë se pritej, sepse i akuzuari Sasho Mijallkov është sjellë më vonë nga burgu i Shutkës.

Thaçi dhe Mijallkov në këtë rast akuzohen për ndikim të Komisionit Shtetëror Zgjedhor.

Loading...