Momenti kur Thaçi u thotë Haradinajt, Veselit dhe Ahmetit: Ju kalojani mirë se unë shkova

Shpërndaje

Në takimin e thirrur nga kryeparlamentari Kadri Veseli kanë marrë pjesë presidenti Thaçi, kryeministri Haradinaj, Shpend Ahmeti dhe anëtarë të tjerë të delegacionit shtetëror për dialogun me Serbinë.

Në momentin kur Thaçi ka përfunduar fjalën, Ahmeti, Veseli dhe Haradinaj, nuk dinin kujt t’ia jepnin tash fjalën.

Në atë moment ka ndërhyrë Thaçi dhe u ka thënë: “Ju kalojani mirë se tash unë po shkoj në një takim”.

Loading...