Muki me makinë të re “AUDI A5”: Si e bleu me rrogë të deputetit makinën luksoze prej 60.000 euro ?!

Shpërndaje

Nënkryetari i LSDM-së dhe deputet në parlament, Muhamed Zekiri blenë makinë të re “Audi A5”, e cila sipas listave aktuale të çmimeve duket, jo më pak se 60.000 euro, ose rreth 3.7 milionë denarë, transmeton albazone.info.

Shtrohet pyetja se si Zekiri me rrogë të deputetit 1.300 euro ka blerë një automjet të tillë luksoz mbetet të kontrollohet nga autoritetet kompetente. Sigurisht, nëse mund të pyetët!/albazone.info.

Loading...