Ndryshime në Qeveri, Sekretariati për Marrëveshjen e Ohrit do të shndërrohet në ministri

Shpërndaje

Pas 18 viteve a do të mbyllet dikasteri qeveritar që përkujdesej për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, të arritur në vitin 2001.

Burime të larta qeveritare kanë deklaruar për Gazetën Lajm se në janar ky dikaster i emërtuar si sekretariati për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit do të ndërpritet dhe në vend të tij do të formohet ministri e veçantë e cila do të quhet Ministri për sistem politik dhe multikulturë.

Loading...