Nga sonte çmime të reja të naftës dhe derivateve të naftës

Shpërndaje

Nga sonte ulet çmimi i naftës dhe derivateve të naftës, për gjysmë denari për litë, njoftuan sot nga Komisioni Rregullator për energjetikë.

Çmimi i ri për EUROSUPER-BS 95 do të jetë, 61 denarë për litër, EUROSUPER BS-98 do të shitet për 63 denarë, EURODIZEL (DE-V) do të shitet për 58 denarë, derisa vaji për amvisëri (EL-1) për 46,5 denarë.

Loading...