Njihuni me “Herkulin” e UÇK-së që tmerroi paramilitarët serbë (Video)

Shpërndaje

Në një dokumentuar kushtuar për “Herkulin” e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Feriz Qerimin, i njohur si Feriz Llovca.

Llovca ishte pjesëtar i tri luftërave çlirimtare, i cili kishte dhënë një kontribut të çmueshëm në UÇK.

Familja e Feriz Llovces ishte njëra nga familjet që kishte shumë ushtarë në gjirin e saj.

Stërgjyshi i tij ka qenë njeri me nam dhe me besim në anën e Gjilanit.

Gjyshi Selimi ishte luftëtarë me emër që njihej për trimërinë e tij, me fjalë të tjera, familje e përndjekur gjithmonë nga regjimi.

Ai kishte mbijetuar luftës por në vitin 2009, ai u vra në rrethana misterioze.

Më poshtë ndiqeni dokumentarin kushtuar “Herkulit” të UÇK-së:

Loading...