Përplasje mes policisë dhe studentëve në Tetovë (video)

Shpërndaje

Studentët shqiptar në Tetovë po protestojnë në ditën e dytë të tyre për 15 pikat që ata kërkojnë t’u plotësohen. Ashtu si dhe në ditën e parë të protestave studentët edhe sot janë penguar nga policia dhe nuk janë lejuar të futen në ambientet e Universitetit. Policia ka formuar një kordon policor përpara objektit dhe nuk lejon studentët që po protestojnë të futen në oborrin e tij.

Loading...