Protesta e studentëve nesër në ora 13.00 tek sheshi “Iliria” në Tetovë

Shpërndaje

Edhe pse sot në proflin e tyre thanë se nesër do të protestojnë në ora 10.00 para Rektoratit të UT-së, ata kanë ndryshuar edhe orën edhe vendin e Protestës.

Sipas proflit të tyre thuhet se nesër protesta do të mbahet në ora 13.00.

“Nesër vendosim bashkarisht ULTIMATUMIN për Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, si dhe UNIVERSITETEVE!
Të dashur STUDENTË dhe NXËNËS ju informojmë se protesta e nesërme do të mbahet përsëri tek sheshi ILIRIA në ora 13:00.” thuhet në proflin e tyre.

Loading...