Protesta masive e studentëve para Ministrisë së Arsimit në Tiranë (LIVE)

Shpërndaje

Studentët po protestojnë para Ministrisë së Arsimit për plotësimin e kërkesave të tyre.

Kjo është protesta më masive që kur studentët dolën në rrugë për të kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre, duke mos pranuar negociatat dhe dialogun me kryeministrin Edi Rama.

Loading...