Rrëfehet i verbëri, student i shkëlqyer, por paguan tarifë sa gjithë të tjerët

Shpërndaje

Në këto momente një pjesë e studentëve janë mbledhur në studion e opinion, të cilën Blendi Fevziu e ka hapur prej dy ditësh për të diskutuar me studentët e pedagogët rreth kërkesave që ata kanë.

Teksa një prej tyre ka marrë fjalën ai ka komunikuar se studentët duhet të bëjnë kujdes nesër sepse disa persona duan ti orientojnë protestuesit drejt Parlamentit dhe më pas të krijojnë trazira.

‘Kërkojnë që studentët të shkojnë të Parlamenti dhe atje pastaj individë të caktuar të futen dhe të infiltrohen si studentë dhe të krijojnë një situatë të pakëndëshme. Iu bëj thirrje studentëve mos të bie pre e saj’, përfundoi ai.

Loading...