Sela -Zhernovskit: Nuk mund ju me shtetësinë të na impononi identitetin tuaj!

Shpërndaje

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët i ftuar në Tv Tellma i ka replikuar Zv Ministrit te punëve te jashtme Andrej Zhernovskit për cështjen e shtëtësisë Maqedonas/qytetar të Republikës se Maqedonisë së Veriut, duke i theëne se me këtë propozim pala maqedonase tenton nepërmjet shtëtësisë maqedonase tju imponoj identitetin maqedonas te gjithë qytetarëve. Për atë arsye duhet të hiqet fjala nënshtetësia maqedonase, dhe te ngelë vetëm qytetarët, e Republikës së Maqedonase se veriut!

Loading...