Shikoni reagimin e Frashër Krasniqiti kur inskenojnë rastin mes tij dhe Milaim Zekës në emision

Shpërndaje

Dy aktor të rinjë imituan rastin e Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit

Shikoni si reagon Frashër Krasniqi kur i sheh:

Loading...