Shikoni se si rojet ngatërrojnë presidentin kinez me një nga zyrtarët, do shkriheni se qeshuri!

Shpërndaje

Është mbajtur në Argjentinë mbledhja me krerët më të lartë botërorë, G20. Të gjithë krerët e lartë janë pritur me ceremoni nga vendi pritës, teksa një incident është regjistruar në ceremoninë pritëse të Presidentit të Kinës, Xi Jinping.Rojet e nderit ngatërruan një zyrtar kinez me presidentin.

Kur u hap dera e aeroplanit dhe jashtë doli zyrtari kinez, anëtari i rojeve të nderit bërtiti duke bërë një prezantim formal të Presidentit XI.Ceremonia e parakohshme vazhdoi derisa zyrtari kinez zbriti poshtë shkallëve.Dhe disa sekonda pas kësaj, ceremonia duhej të rifillonte sapo presidenti aktual kinez të fillonte të dilte nga aeroplani.

Shikojeni videon për ta parë momentin:

Loading...