SHPALLJE

Shpërndaje

Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve në Shkup, për shqiptarët në Maqedoni, ditën e mërkurë, 5 dhjetor 2018, e shpall DITË ZIE KOMBËTARE, në nderim të ish presidentit të SHBA dhe popullit mik amerikan, Xhorxh H.W. Bush!

Shkup, 2 dhjetor 2018

Loading...