Simboli i krizës/ Rektori i Universitetit të Tiranës merr… 11 rroga e honorare në muaj

Shpërndaje

Pedagogët në shumicë janë jo vetëm të korruptuar, por shumë prej tyre marrin edhe rroga të shumëfishta. Rasti më flagrant është ai i rektorit të Universitetit të Tiranës, Mynyr Koni.

Ai merr plot 11 rroga në muaj, duke qenë se bën pjesë në borde dhe këshilla të ndryshme.

Njësoj si ai, është edhe Dhori Kule.

Mynyr Koni është:

Rektor i Universitetit të Tiranës.

Pedagog pranë Fakultetit të Ekonomisë.

Nënkryetar i Këshillit Drejtues të Autoritetit Portual Durrës.

MÖBEL THEMA
MÖBEL THEMA

Kryetar i Këshillit të Statistikave.

Anëtar i Këshillit Bashkiak Tiranë

Anëtar i Këshillit të Qarkut dhe KRRT Qarkut Tiranë.

Këshilltar i Dhomës së Tregtisë.

Anëtar i Këshilli i Arsimit të Lartë dhe Shkencës dhe Komisioni i Vlerësimit të Titujve Akademikë.

Anëtar i Bordit në Agjencia e Kërkimit Teknologjisë dhe Inovacionit.

Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë.

Anëtar i Këshillit të Profesorëve të Universitetit të Vlorës (TemA)

Loading...