Studentë, qytetarë dhe militant, bashkë para Kryeministrisë (LIVE)

Shpërndaje

Qindra studentë kanë mbushur sheshin para Kryeministrisë duke vijuar qënderësn e tyre dy javore në pritej të përmbushjes së 8 pikave të tyre nga qeveria Rama.

Studentët kanë marshuar nga fakultetet e tyre respektive drejt Kryeministrisë me pankarta të ndryshme dhe flamurë. Gjatë marshimit ata kanë bllokuar edhe trafikun në kryqëzime të ndryshme, si tek 9-katëshet tek Rruga e Divrës, atë të 21 Dhjetorit etj.

Por ndryshe nga herët e tjera, protstës së studentëve i janë bashkaur edhe qytetarë të shutmë si dhe militantë të ndryshëm të partive.

Studentët vijojnë të këmbëngulin se nuk do të kthehen në auditorë deri në plotësimin e kërkesave të tyre./Vizion Plus/

Loading...