Studentët ndahen në 3 grupe

Shpërndaje

Skadimi i afatit që i kishin vënë qeverisë për realizimin e kërkesave të tyre, solli në mbrëmje edhe ndarjen e studentëve në tre grupe.

Të paqartë për strategjinë që do të ndjekin pas 1 jave proteste, një pjese e tyre qëndroi para Ministrisë së Arsimit, grupi tjetër bllokoi rrugën dhe trafikun tek Zogu i Zi, ndërsa një pjesë e studenteve janë para kryeministrisë./Top Channel

Loading...