Studentët shqiptarë në Francë protestojnë kundër Ramës: Mos u dorëzoni!

Shpërndaje

Një grup studentësh Shqiptarë që studiojnë në Francë kanë dalë sot në mbështeje të bashkëmoshatarëve dhe bashkëkombasve të tyre që protestojnë prej 11 ditësh para Kryeministrisë.
Të veshur me jelekët e verdhë që simbolizojnë reagimin qytetarë në Francë, ata deklarojnë se janë me studentët shqiptar.

Në fotot që kanë hedhur në rrjetet sociale shihet se më kauzën e studentëve shqiptarë është “bashkuar”dhe një prej policeve franceze.

Mesazhi në rrjetet sociale
Jemi një grup studentësh Shqiptarë që studiojmë në France. U detyruam të largohemi nga vendi yne për shkak të politikanëve bastardë që kemi në Shqipëri, të cilët mendojnë vetëm për vete.
Kemi një mesazh për studentët: MOS U DORËZONI!
Askush nuk të jep të drejtat e tua po nuk luftove për to. Shiko çbëhet në Francë. Kanë një muaj në shesh e nuk shkulen. Kështu bëhet. Kemi shpresë shumë se do ndryshohet kjo situatë e ndyrë në Shqipëri që edhe ne te mund te kthehemi e të punojmë në vendin tonë.
JENI SHPRESË!

Loading...