Të gjithë pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” nga sot në grevë urie, i drejtohen me kërkesë kryeministrit Zaev

Shpërndaje

Nga sot 07.12.2018 të gjithë pjesëtarët që morrën pjesë në luf.timet në Lagjen e Trimave në Kumanovë, janë futur në grevë urie. Një pjesëtar i këtij grupi për Pa Censurë deklaron:

“Nga sot më datë 07.12.2018 i gjithe grupi qe gjendemi ne bur.gun e Idrizovës i jemi bashkuar grevës së urisë , tashmë kërkesat janë të njohura .
Vetë kryeministri i këtij vendi ka deklaruar që ky rast është i montuar nga qeveria Gruevski dhe duhet hetim nderkombëtar edhe Ministri i Puneve te Brendshme ka deklaruar para një viti se tashmë ka filluar hetimi ndërkombetar , e ne presim shkallën e dytë gjë që nuk ka drejtësi as në të parën as në të dytën neve na ka ngritur akuzën Gruevski me kriminelet e tij e sot ai nuk është prandaj duhet te lirohemi ndryshe nuk do pajtohemi me këtë verdikt asnjëherë”. Pa Censurë

Loading...