Unioni Studentor Shqiptar edhe pse nuk është organizatore e protestave përkrah dhe njeh kërkesat e studentëve si legjitime

Shpërndaje

Unioni Studentor Shqiptar përkrah protestat dhe njeh kërkesat e studentëve si legjitime. Unioni Studentor Shqiptar edhe pse nuk është organizatore e protestave, ajo i perkrah studentët që vendosën të mos heshtin kundër parregullsive në sistemin edukativo-arsimor. Partitë politike kanë pasur në dorë timonin për kontribut dhe nuk e kanë shfrytëzuar prandaj le të qëndrojnë shumë larg nga lëvizjet studentore.

Loading...