Video e paparë e presidentit Thaçi, duke ngrënë pite me uniformë të UÇK-së

Shpërndaje

Presidentin Hashim Thaçi deri me tani e kishim parë duke ngrenë pite vetëm në fotografi
Por, gjatë natës së sotme është publikuar një video e Presidentit Thaçi ku ai shihet duke ngrenë pite.

Portali që e ka publikuar, Ballkani.info, shkruan se kjo video ishte bërë gjatë nëntorit të vitit 1998 nga H. Morina.

Presidenti Thaçi shihet i veshur me uniformë të UÇK-së.

Kujtojmë që gjatë fjalim të mbrëmshëm në OKB, Thaçi evokoi kujtime nga koha e luftës 1998 ku tha se pikërisht para 20 viteve ai ishte duke e luftuar “regjimin e Milosevicit në Kosovë” dhe se ishte krenar për të kaluarën e tij.

Loading...