Zaev-Cipras, Aleancë me CIONIZMIN KUNDËR SHQIPTARËVE!

Shpërndaje

Nga, Nijazi Muhamedi

Amendamentet kushtetuese greko maqedone për ndryshimin e emrit janë marrë pikë për pikë nga PROJEKTI CIONIST LIGJI PËR MBROJTJEN E KOMBIT ÇIFUT QË HYRI NË FUQI KËSAJ VERE DHE ZËVENDËSON KUSHTETUTËN E SHTETIT IZRAELIT, RAST FLAGRANT UNIKAL NË BOTË, THONË EKSPERTET VENDAS DHE BOTËROR TË SË DREJTËS KUSHTETUESE DHE ASAJ NDËRKOMBËTARE, DUKE CITUAR SE KËTIJ SKANDALI I BASHKOHET KUSHTETUTA MAQEDONASE PIKË PËR PIKË PËR PIKË NË MOHIMIN, NJËSOJ SI PROJEKTI CIONIST, I TË DREJTAVE TË AUTOKTONISË SË SHQIPTARËVE.
KRIJIMI(skandaloz) I NJË Maqedonie si “Izrael të dytë në Ballkan ” është bërë temë e disa analistëve me renome botërore të Marrëveshjes së Prespës..!

Loading...