Zaev: Do të ulen dënimet për qytetarët dhe bizneset (Video)

Shpërndaje

Qeveria do të zvogëlojë në mënyrë drastike dënimet për qytetarët dhe bizneset. Kjo u njoftua sot nga kryeministri Zoran Zaev në një konferencë për gazetarë në Qeveri. Dënimi më i vogël për qytetarët do të jetë 15 euro dhe 250 më i madhi. “Gjobat duhet të korrigjohen për të mos dëmtuar qytetarët”, deklaroi kryeministri Zaev.

Loading...