Zymberi dhe Angellov bëjnë thirrje për pajtim

Shpërndaje

Dy ish komandantë, Abedin Zymberi dhe Stojanço Angellov bëjnë thirrje për pajtim më të thellë mes shqiptarëve dhe maqedonasve. Angellov para pak ditësh vizitoi varrezat e familjes Zymberi, të cilët humbën 10 anëtarë gjatë konfliktit të vitit 2001. Angellov kërkoi falje për këto viktima, kurse Zymberi tha se pranoi gjestin e Angellovit sepse dëshiron që familja e tij të jetë simbol i paqes e jo vetëm i luftës. Që të dy u vunë në shënjestër të kritikave. Zymberi dhe Angellov, sonte janë të ftuar në emisionin 200, që do të transmetohet në Alsat në orën 22.

Loading...