8-vjeçari nga Kumanova shkon në shkollë me LAMBURGINI (Video)

Shpërndaje

Një fëmijë nga Kumanova i moshës 8 vjecare ka vendosur që të shkojë në shkollë me makinë luksoze Lamburgini. Kjo video është publikuar në rrjetin social.

Mësohet se fëmija i vogël tash është rritur dhe me prindët jeton në një qytet të Zvicrës.

Loading...