Aliu: Ky shtet është i NIKOLLAVE

Shpërndaje

Me indinjatë,

Ky shtet është i NIKOLLAVE, këta të plaçkitin , të vrasin, tentojnë me rrahje deri në vdekje shqiptarin ta heqin nga faqja e dheut dhe IKIN kur të duan. Gruevski Nikolla iki për azil e Vojminovski Nikolla dhunuesi më përbindësh ndaj ZIJADIN SELËS i dënuar por një zot e din se pse ka qëndruar në burg shtëpiak, madje thonë se edhe ki ka IKUR.

Kjo ndodh vetëm kur shteti është i NIKOLLAVE, jo edhe i SHQIPTARËVE dhe aq më pak i DREJTËSISË .

Këtu TURPI dhe padrejtësia hahen me buk ! (Q.A)

Loading...