Arsim Idrizi ishte edhe ushtar i UÇK-së në vitin 2001, me vetëm 17 vite

Shpërndaje

Përveç sportistit të dalluar, Arsim Idrizi ka qenë edhe luftëtar i UÇK-së në vitin 2001. me vetëm 17 vite jo të plota, ai ka qenë ndër ushtarët më të rinj të UÇK-së.
“Arsimi u nda nga NE para pak ore, vetëm 1 orë pas tij , babai i tij merr sulm në zemër.
Sot përcillen babë e birë për banesën e fundit.
Humbje e madhe për Shkupin.
Arsimi ishte hendbollist dhe luftëtar i UÇK”, ka shkruar miku i tij Ilir Fuga.

Stafi i portalit FJALA & ALBAZONE, JU SHPREH NGUSHËLLIMET MË TË THELLA FAMILJES, KURSE TË NDJERËVE ZOTI I SHPËRLEFT ME XHENET!

Loading...