ASH: Dyshime për manipulim edhe me dhënien e ndihmave financiare nga Komuna e Tetovës (Dokument)

Shpërndaje

Aleanca për Shqiptarët dega në Tetovë dyshon se Komuna e Tetovës manipulon edhe me dhënien e ndihmave financiare, informon fjala.mk

Në një postim në facebook ASH ka publikuar disa dokumente të cilat komuna ka përgatitur për ndihma financiare:

Një pjesë e dokumentacioneve për ndihma financiare që votohen në këshillin e komunës së Tetovës me shumicën e këshilltarëve të siguruar nga ana e BDI-së.
Këtu kemi vetëm për disa muaj ku shuma totale kap shifrën përafërsisht mbi 50 mijë euro. A në të kundërtën komuna është në borxhe të thella (milionëshe).
Në dokumentin e parë shihet se si është përgatitur dokumentacioni me vendet e zbrazura të individëve poashtu i zbrazët është edhe vendi i vlerës që duhet të ju ndahet si ndihmë!
Nuk jemi kundër ndarjeve të ndihmave financiare nga buxheti ynë, por parashtrohet pyetja vallë a janë kontrolluar këta individ se a e meritojnë ndihmë financiare, apo manipulohen dhe ndahen edhe ndihmat nëpërmjet librezave partiake!

Loading...