Bëhuni gati, nga nesër reshje të borës deri në 20cm

Shpërndaje

Nesër pasdite dhe gjatë natës, si dhe të enjten do të ketë reshje të borës. Reshjet më të dendura do të jenë në pjesën perëndimore dhe jugore të vendit.

Siç njoftojnë nga EHM, në pjesën perëndimore dhe jugore, shtresa e borës do të arrijë deri në 10 centimetra, në vendet malore deri në 20cm, ndërsa në vendet veri-lindore deri në 5 cm.

Në ditët e ardhshme do të kemi temeperatura të ulëta dhe me reshje lokale të borës. Më nxehtë do të jetë ditën e shtunë. Përshkak temperaturave të ulëta, mund të ngrijnë edhe rrugët.

Loading...