Halil Kastrati takohet me kryetarin Rufki Suma, planifikohen 5 shtëpi në këtë komunë

Shpërndaje

Halil Kastrati takohet me të parin e Hanit të Elezit ,Rufki Suman dhe në bashkpunimin e radhës mes këtyre dy njerëzve të dashur për publikun të ndërtohen 5 shtëpi të reja.

Si rezultat i bashkëpunimit me Komunën e Hanit të Elezit, shoqata humanitare “Jetimat e Balllanit” do të ndërtojnë 5 shtëpi në këtë komunë.

Ja edhe fotografia e përbashkët e Sumës dhe Kastratit.

Loading...