Kush e detyroi kryeparlamentarin Xhaferi ta nënshkruaje ligjin e gjuhës?!

Shpërndaje

Pas nënshkrimit për ligjet kushtetuese për ndërrimin e emrit të shtetit të Maqedonisë, ku me një shpejtësi të madhe u publikuan në Fletoren Zyrtare. Më herët partitë në pushtet zotoheshin se ligji i gjuhës do të publikohet bashkë me ligjet për ndryshimet kushtetuese në një pako ajo gjë nuk ndodhi, shruan fjala.mk

Sot në një intervistë për ALSAT Xhaferi tha se, “nuk mund të konfirmoj fuqizimin e ligjit të gjuhëve në Gazetën Zyrtare brenda kësaj jave”. Por, para pak çastesh ndryshoi gjithçka dhe Kryeparlamentari Xhaferi përmes një postimi në facebook lajmëroi se e ka nëshkruar ligjin për gjuhët.

Kush e detyroi Xhaferin që mbrenda ditës ta ndërrojë mendimin dhe ta nënshkruajë ligjin e gjuhëve dhe i njejti të publikohet në Fletorën Zyrtare?!/fjala.mk

Loading...