Mësohen emrat e kosovarëve të arrestuar në Beograd pasi shkruan UÇK në borë

Shpërndaje

Natën e Krishtlindjeve Ortodokse tre kosovarë nga Prizreni janë arrestuar në Beograd pasi kanë bërë grafitet me emrin e UÇK’së në veturën që ishte mbuluar me borë të një qytetari serb.

Dy kosovarët e arrestuar janë nga Komuna e Prizrenit, Metro ka mësuar se bëhet fjalë për Iba Bajramaj 22 vjeçar, Shpreson Bajrami 22 vjeçar, ndërsa i riu tjetër po ashtu nga i njëjti vend është Daniel Kryeziu, 25 vjeçar.

Një qytetar serb ka reaguar menjëherë kur e ka parë mbishkrimin në veturën e tij dhe ka lajmëruar policinë e qytetit, ku të njëjtit kanë arritur të identifikojë tre kosovarët në lidhje me këtë rast.

Ata janë arrestuar dhe ju është vënë masa e burgimit prej 55 ditë në Beograd.

Loading...