Myslimanët në Lipjan falin xhumanë në temperatura minus dhe borë (Video)

Shpërndaje

Temperaturat në vendin tonë janë goxha të ulëta, kurse besimtarët duket se kjo nuk po i ndalë besimtarët mysliman për t’i kryer ritet e tyre fetare.

Kështu ka ndodhur në qytetin e Lipjanit, ku besimtarët kanë falur namazin në ambient të hapur duke u sfiduar nga temperaturat e ulëta por edhe borën.

Më poshtë mund të shihni edhe videon, e cila tashmë është shpërndarë në rrjetet sociale.

Loading...