Ndodh te shqiptarët: Piloti më i mirë i helikopterëve punon shofer autobusi

Shpërndaje

Ish-shefi i Policisë, Krenar Ahmeti, i ftuar në “360 Gradë” në Ora News, reagoi ndaj faktit sipas të cilit një pilot i shquar punon shofer autobusi.

Pjesë nga biseda:

Ahmeti: Do të thoja diçka tjetër që është shumë e dhimbshme. Për arsye etike nuk po e them emrin. Unë kam njohur pilotin më të mirë që ka pasur Shqipëria, sot punon shofer autobusi.

Ky pilot është certifikuar nga Anglia dhe një ditë të bukur e shkarkojnë. E dini sa miliona janë dashur me u përgatit ky njeri. Ai person bënte të paktën 6 km not. Është me gradën gjeneral..

Malo: Ky flet për Fred Veltoja. Sot punon me një maune në Amerikë.

Ahmeti: 7 muaj fluturim në ajër.

Loading...