Sela: Eksponentët e BDI-së në stilin e Esat Pash Toptanit herë me VMRO-në e herë me LSDM-në

Shpërndaje

Lideri i ASH, Ziadin Sela sonte ishte i ftuar në TV 21 në emisionin Cick Plus ku ka folur për aktualitetin politik zgjedhjet e ardhëshme presidenciale si dhe mundësinë e zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare etj.

Lideri i ASH-së mes tjerash ka deklaruar se zyrtarët e BDI-së me sjelljet e tyre na e rikujtojnë sjelljet e Esat Pash Toptanit që herë ishte me sulltanin e herë kundër tij.
Të njejtën gjë po e bëjnë edhe disa zyrtarë të BDI- që bëjnë mbrojtësin herë të VMRO-së e herë të LSDM-së.

Loading...