Shihni momentin kur Klement Balili i dorëzohet policisë (Video)

Shpërndaje

Momenti kur Klement Balili takohet me njerëzit e tij të afërt në Delvinë para se të dorëzohej në polici është filmuar. Si një njeri i zakonshëm, i shoqëruar nga nipi i tij por dhe nga njerëz të shumtë, miq e të afërm, Balili shihet pranë mjetit teksa përshëndetet me njerëzit sikur po shkon në një udhëtim jashtë vendit.

Janë të shumtë qytetarët që kanë dalë për ta shoqëruar. Ndërkohë që shihet se një prej personave pranë tij fut në bagazhin e makinës një çantë ngjyrë ushtarake.

Më poshtë momenti i dorëzimit në polici:

Loading...