Zaev kërkon marrëveshje me ish të dënuarit e “SOPOT-it”

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev është i gatshëm të arrij marrëveshje me ish të dënuarit në rastin e Sopotit. I pyetur nëse Sopotasve do t’i takojë dëmshpërblimi sipas ligjit, Zaev theksoi se edhe Qeveria është e interesuar t’i shmanget harxhimeve gjyqësore dhe të arrihet marrëveshje dëmshpërblimi.

Çdo qytetarë do ti gëzoj të drejtat që i ka të garantuara me ligj. Ligji duhet të respektohet dhe të drejtat e qytetareve duhet të respektohen. Shteti ekziston për qytetarët”- theksoi kryeministri Zoran Zaev .

Loading...