Ziadin Sela nesër mbledh kryesinë e ASH, për zgjedhjet presidenciale!

Shpërndaje

Kryetari Aleancës për Shqiptarët ka ftuar mledhjen e Kryesisë qëndore e Premte, ora 18.00 në Selinë e ASH.

Temë diskutimit sipas gjitha gjasave do të jenë zgjedhjet Presidenciale por edhe ato të mundshme të parakohshme parlamentare.

Gjithashtu nga ASH thonë se në mbledhjen e Kryesisë qëndrore do të shqyrtohet idea e nje kandidati të përbashkët për zgjedhjet Presidenciale.

Nga kjo parti thuhet se pritet ti bëhet një analizë ngjarjeve politike të fundit lidhur me zgjedhjet presidenciale, si dhe të hartohet një strategji për zgjedhjet presidenciale si dhe do të shqyrtohet tema e kandidaturave si dhe bashkëpunimi eventual me partitë shqiptare.

Loading...